Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Зі Святом Святої Трійці - Щиро вітаю зі святом Святої Трійці! - YouTube / У день трійці відкриті небеса!

Зі Святом Святої Трійці - Щиро вітаю зі святом Святої Трійці! - YouTube / У день трійці відкриті небеса!. А ось привітати друзів, рідних і близьких зі святом варто обов'язково. Нехай божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм щастям, здоров'ям і радістю. Вітаємо із християнським святом і бажаємо знаходити у настільки динамічну епоху час для всевишнього й святої трійці. Нехай в кожен дім прийде сьогодні радість, нехай у ваших душах буде мир і. У день трійці відкриті небеса!

У свято трійці бажаю багато радості, добра, море сонця нехай подарує ця літня пора. Традиція організованих народних гулянь видозмінилася, але збереглася і до сьогоднішнього дня. Вітаю зі святом святої трійці! Всі домівки наші в зелені купаються, бо зелені свята до нас наближаються. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям.

Привітання зі святом Святої Трійці - Здоров'я
Привітання зі святом Святої Трійці - Здоров'я from zt.com.ua
Вітаємо всіх християн зі святом святої трійці! Нехай вас береже і благословляє господь. В україні свята трійця є державним святом, тому з цієї нагоди передбачено вихідний. Зелені свята в народі чи свято трійці святкують на 50 день після великодня. Красиве привітання з зеленими святами! Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Які трави потрібно освячувати на трійцю і в чому щоб не знали очі сльози, з позитивом все сприймай! Всі домівки наші в зелені купаються, бо зелені свята до нас наближаються.

Він відносить зернятка у дальні краї.

Всіх вітаю щиро й хочу побажати. Цей день ми шануємо як день народження новозавітній церкви. Нехай не прийде до вас душевна скупість, нехай буде світлою життєва путь! Нехай божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм благом, здоров'ям і радістю. Вітаємо зі святом святої трійці. * * * вітаю зі святою трійцею! Вітаю зі святом святої трійці! Нехай в кожен дім прийде сьогодні радість, нехай у ваших душах буде мир і. Хочу побажати тепла, миру, щирої віри і благополуччя. Щоб смуток і негаразди розсіялися й поступилися місцем миру, радості і спокою. Я в свято трійці святої. Хай здійснить усі ваші бажання. Свята трійця — радісне свято.

Бажаю, щоб небесні охоронці завжди були за спиною. У цей світлий день святий дух зійшов до апостолів, благословив їх. Хай трійця свята в любові єднає парафію нашу в єдину родину, а мир, мов голубка, над нами літає ми богу приносимо молитву уклінно: Цей день ми шануємо як день народження новозавітній церкви. Бажаю, щоб небесні охоронці завжди були за спиною.

Порошенко привітав зі святом Трійці та взяв участь у ...
Порошенко привітав зі святом Трійці та взяв участь у ... from glavcom.ua
Збере народ свято пресвяте нині, молитва господу полине. З трійцею святою вітаю!нехай трійця вас благословить, вбереже від лиха, зла і бід. Традиція організованих народних гулянь видозмінилася, але збереглася і до сьогоднішнього дня. Вітаю зі святом святої трійці! Вітаємо всіх християн зі святом святої трійці! І святковий дощ їм тихо підспіває і веселка дугою об'єднає… і знову повірить серце в чудеса, огорнуті всі свята німбом. І душу світлим почуттям наповнює. Щоб смуток, печалі і негаразди розсіялися і вітаю з православним святом усіх християн святої трійці!

Думати тільки про хороше, добрі справи творити.

У день трійці відкриті небеса! Щоб усі негаразди розсіялися і поступилися місцем світлу, радості та спокою. Вітаємо із християнським святом і бажаємо знаходити у настільки динамічну епоху час для всевишнього й святої трійці. В цей лагідний день, відчуваю легкий та свіжий, весняний, радісний вітерець. День святої трійці (п'ятидесятниця, день зіслання святого духа, зелена неділя) — одне з головних християнських свят, яке у православ'ї входить до числа дванадесятих свят. Я в свято трійці святої. Святкують цей день завжди на п'ятдесятий день після великодня. Ось молитва, яку заведено читати. Свята трійця ступила на поріг. Хай дух святий осяює життя і обдарує за молитву щиру. Свята трійця — радісне свято. З трійцею святою вітаю!нехай трійця вас благословить, вбереже від лиха, зла і бід. Думати тільки про хороше, добрі справи творити.

Думати тільки про хороше, добрі справи творити. В цей день проходить урочиста служба у храмах. Вітаю зі святом святої трійці! Нехай небеса допоможуть знайти надію навіть у самий похмурий день, нехай твоє серце вірить, любить і радіє, нехай для тебе. Дата щороку змінюється тому, що день святої трійці пов'язаний з пасхою.

Поздравительная открытка Зі Святом Святої Трійці!
Поздравительная открытка Зі Святом Святої Трійці! from i.i.ua
В україні день святої трійці вважається важливим церковним святом, тому цього дня оголошено державний вихідний. Нехай божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм щастям, здоров'ям і радістю. Привітання з днем святої трійці. Нехай божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм благом, здоров'ям і радістю. Хай трійця свята в любові єднає парафію нашу в єдину родину, а мир, мов голубка, над нами літає ми богу приносимо молитву уклінно: Думати тільки про хороше, добрі справи творити. Вітаємо всіх християн зі святом святої трійці! Бажаю, щоб небесні хранителі завжди були за спиною.

Цей день ми шануємо як день народження новозавітній церкви.

В цей лагідний день, відчуваю легкий та свіжий, весняний, радісний вітерець. Нехай небеса допоможуть знайти надію навіть у самий похмурий день, нехай твоє серце вірить, любить і радіє, нехай для тебе. Напередодні цього свята в українців є звичай прикрашати домівки зеленню та польовими квітами, а в день свята, звісно, вітати один одного. День святої трійці (п'ятидесятниця, день зіслання святого духа, зелена неділя) — одне з головних християнських свят, яке у православ'ї входить до числа дванадесятих свят. Нехай свята трійця супроводжує по життю, і оберігає від горя, нещастя і негативу. Вітаю зі святом святої трійці! В цей день проходить урочиста служба у храмах. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай не прийде до вас душевна скупість, нехай буде світлою життєва путь! Зелені свята — трійця пресвята до вас іде, щоби зміцнити віру. І святковий дощ їм тихо підспіває і веселка дугою об'єднає… і знову повірить серце в чудеса, огорнуті всі свята німбом. Привітання з святою трійцею (зеленими святами). Нехай вас береже і благословляє господь.